Het Bruidsevent

Trouwen in Twente
Ga jij binnenkort trouwen en wil je een dag lang inspiratie opdoen voor jullie grote dag? Alles wat er bij komt kijken om een huwelijk tot in de puntjes te laten verlopen is tijdens dit bruidsevent aanwezig. Zo kunnen jullie als bruid en bruidegom je optimaal voorbereiden op deze unieke dag. Niets wordt aan het toeval over gelaten. Een groot aantal ondernemers met ruime ervaring in de huwelijksbranche zullen alle aanstaande bruidsparen adviseren. Tevens beantwoorden zij al jullie vragen zodat ‘de grote dag’ vlekkeloos verloopt en één groot feest gaat worden. Trouwen jullie nog in 2020 of in 2021 en hebben jullie het voornemen samen snel het huwelijkspad te betreden? Dan is Trouwen in Twente het bruidsevent wat je niet wilt missen.

Herkennen jullie het ook? Er moet zoveel gebeuren voor een bruiloft. Een locatie, een trouwambtenaar, bloemen, cadeautjes, kleding, een auto, een bruidstaart, muziek, catering. De lijst lijkt bijna oneindig. Bij ons vindt je inspiratie voor al deze jullie trouwdag zodat we je bij al deze punten alvast een beetje op weg kunnen helpen.

Locatie
Het bruidsevent “Trouwen in Twente” vindt plaats bij het verbouwde en gerenoveerde streekrestaurant Het Sterrebos aan de Beuningerstraat 71, 7588 RG te Beuningen. Het Sterrebos heeft een ware metamorfose ondergaan en is daarom voor aanstaande bruidsparen een unieke locatie in Twente geworden. Twentse gastvrijheid in een modern Twents jasje.