Roetgerink mode


Het jawoord in een stijlvol trouwpak

    Op één van de mooiste dagen in uw leven wilt u natuurlijk in het allermooiste trouwpak uw geliefde het jawoord geven. Onze vakkundige trouwpakspecialisten staan voor u klaar en helpen u graag met het samenstellen van het perfecte trouwpak.


Persoonlijke aandacht

In onze trouwhoek nemen wij uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken en om in alle rust te bekijken wat het beste bij u past. Zelf al iets in gedachten? Schroom niet dit te delen, want wij zijn er voor ú! Door persoonlijke aandacht vindt u op uw gemak het perfecte pak.


Een trouwpak voor iedereen

Wij bieden u een breed assortiment pakken in verschillende stijlen, pasvormen en maten. Van stijlvolle trouwpakken tot prachtige pakken die u ook na de grote dag nog kunt dragen. Door het grote mix & match aanbod is er altijd een voor u perfecte, comfortabele pasvorm. Indien nodig door ons eigen vakkundige atelier naar wens vermaakt.

Helemaal uniek en onderscheidend bent u met een trouwpak op maat waarin u alles tot in het kleinste detail zelf creëert en samenstelt.


Totale look

Uw look is compleet met prachtige schoenen en stijlvolle accessoires, precies afgestemd op uw pak. De huwelijksdatum, de naam van uw geliefde, een speciale tekst. Borduring maakt uw outfit nóg specialer.


Afspraak maken?

Maak vrijblijvend een afspraak en kom gezellig langs. Onze trouwpakspecialisten heten u van harte welkom!