Nostalgisch rijdenWat is NostalgischRijden.NL?

Per Oldtimer rijden door het prachtige landschap van Twente en omstreken. Onderweg genieten van bijzondere plekjes, diverse activiteiten en heerlijk genieten van een uitgebreide picknick. Kortom een unieke dag!

U bent weer terug in de tijd en herbeleefd het gevoel van toen.

Tevens organiseert NostalgischRijden.NL met veel plezier en enthousiasme uw bedrijfs, familie of buurtfeest, relatie evenement of dagje uit. Samen in een van onze Parijse Oldtimerbussen genieten van al het bijzonders dat Twente te bieden heeft. Op deze ludieke manier kunt u op zeer ontspannen manier een route samenstellen tussen de verschillende activiteiten en bezienswaardigheden. Laat u verrassen door een door ons samengesteld arrangement http://www.nostalgischrijden.nl/arrangementen   of stel t u samen met ons een tocht op maat samen.

Trouwvervoer

Met onze ruime keuze in Oldtimer auto`s en  klassieke bussen kunnen wij u op een sfeervolle wijze trouwvervoer verzorgen op uw huwelijksdag. Rijdt u zelf in één van onze klassiekers en geniet u in volle teugen van het zelf rijden,  of maakt trouwvervoer in een klassieke bus op uw bruiloft voor u en uw geliefden tot een heerlijke en onvergetelijke dag? Wij halen u en uw gasten op van een vooraf gesproken plaats en zal de bus u de rest van de dag begeleiden naar uw diverse trouwlocaties. Onderweg een glaasje champagne of een lunch bestaat tevens tot een van de mogelijkheden. Graag informeren wij u voor het invullen van de route en tijden.


En wist u dat onze Oldtimers heel fotogeniek zijn?