Daniƫla Schoolkate


Mijn winkel cq. goudsmidatelier is gevestigd in hartje Denekamp in het unieke monumentale pand Het Spoorhuuske (achter Action en naast Hubo).In 1997 heb ik mijn opleiding als goud- cq. edelsmid succesvol afgerond aan de Vakschool te Schoonhoven. Sindsdien ben ik werkzaam in dit mooie, boeiende vak en heb ik mij ontwikkeld tot creatieve duizendpoot op het gebied van de sieradenkunst.
Bij mij kunt u terecht voor het laten ontwerpen en uitvoeren van sieraden in goud, platina, palladium of zilver, vaak gecombineerd met diamant, edelstenen en parels. Ook voor trouwringen bent u bij mij aan het juiste adres. Geheel vrijblijvend ontwerp ik graag, geheel naar uw wens, een unieke set trouwsieraden, belangrijk onderdeel van een onvergetelijke dag.
Bent u op zoek naar een ander exclusief juweel, zoals een bijzonder relatiegeschenk, een cadeau voor een kinderfeest (vormsel, communie, verjaardag, etc.), een jubileumgeschenk of iets moois ter nagedachtenis van uw geliefde(n), dan kan ik dit voor u ontwerpen en uitvoeren.

Met passie voor het vak zoek ik voortdurend naar nieuwe ontwerpen en technieken. Hierdoor blijf ik in beweging en boek voortgang in kwaliteit, draagbaarheid en eigentijds uniek design.